fredag 18. mai 2012

Uldfestivalen i Saltum

Her ble det en uke uten ett eneste ord!! Og grunnen? Vi har vært helt kake siden vi kom hjem fra Danmark forrige helg :-) Men vi ER kommet hjem altså!!

Det var en aldeles fantastisk tur, og Uldfestivalen i Saltum anbefales på det varmeste. Det var garn, og garn og garn! Nevnte jeg at det var garn???

Vi gikk fra telt til telt, og hus til hus. Prata med folk, kikka på ulike mønster, på bøker og varer, og kjente på ulike kvaliteter av garn. Og ja, vi har med litt goodies hjem. Men jeg tror vi holder det LITT hemmelig enda. Vi må bare få rigga det fint til i butikken først!

Når man er på et slikt arrangement er inntrykkene mange og store. Det flommer på av inspirasjon, glede, lyst og iver. En får så inderlig lyst til å lage masse nytt. Dessverre er ideene og lysten som oftest større enn tiden.... Men det kommer nok ganske mye nytt ut av et slikt besøk :-)

Denne benken sto under et tre på festivalområdet, og jeg falt jo selvsagt pladask. Har lyst til å lage en slik i hagen min, og kanskje en benk utenfor Karmin hadde vært knæsj?? Ser at bildet ikke er av de beste, kanskje en av de andre har et bedre ett.

098

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar