onsdag 6. juni 2012

Vi har hatt en helt fantastisk dag i butikken idag!!! 68 strikkeglade amerikanske kvinner kom med cruiseskip til Kristiansand idag tidlig. De kontakta oss via Ravelry for en stund siden og spurte om vi interessert i besøk av dem. Selvfølgelig var vi det!!

Det var helt utrolig hyggelig å kunne snakke om garn og oppskriter på tvers av landegrensene! Det så ut til at de hygga seg alle mann, det samme gjorde vi, og jammen gikk de ikke derfra med noen fine (fulle) poser også. Rare greier, det der, hvordan vi garndamer alltid finner noen deilige skatter når vi kommer inn i en garnbutikk! Ship O'hoi! Jeg vil også på cruise!! Dere også????

Og skulle noen av dere ønske å komme til oss som gruppe, så ta gjerne kontakt, så kan vi stille opp mannsterke som idag, og dermed kunne være til mer hjelp. Vi kan kontaktes via mail, her på sida, hjemmesida vår eller bloggen. Eller ta en tur inn i butikken.

Ai, ai, FOR en herlig dag! Vi strikkedamer er en egen herlig rase!! Den beste!  :-)

Eh...hm...bilder...hvem hadde tid til å tenke på det??? Fikk ikke tatt ett eneste ett.... Men jeg kunne jo tatt et bilde av de trøtte beina mine.... Nei, tenkte det, jeg får heller fine noen fine garnbilder en annen dag og legge ut ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar